TOTS ELS CONSUMIBLES I DE TOTES LES MARQUES CONEGUDES AL SECTOR

Tòner, cartutxos de tinta, pastilles de tinta sòlida, i en definitiva qualsevol consumible necessari per als teus equips d’impressió.

[verticaltabs style=”text”][verticaltab title=”Qualitat” tab_id=”1433456716457-0-1″ icon=”fa-trophy”]

CONSUMIBLES ORIGINALS

L’ús de tòner i tinta originals en la seva impressora li garantirà resultats amb una qualitat uniforme. Segons les proves realitzades per laboratoris independents d’avaluadors d’impressores, va quedar comprovat que els consumibles originals són més fiables i produeixen fins a un 27% més de pàgines que les alternatives en el mercat de consumibles no originals.

“Busca una impressora que sigui eficient en l’ús de tinta”
[/verticaltab][verticaltab title=”Practicitat” tab_id=”1433521581752-4-5″ icon=”fa-trophy”]

COMODITAT

Comoditat d’inserir el cartutx o tòner sense cap tipus de problema de compatibilitat amb la teva impressora o multifuncional.

La suite XPPS consta de diverses fases, i aquestes van des de la detecció de tots els equips del client, el disseny de la proposta, les propostes tècniques i econòmiques i la implementació dels equips, per acabar finalment amb l’administració de tot el parc mitjançant la monitorització remota de tota la instal·lació.

[/verticaltab][verticaltab title=”Cartutxos de recanvi” tab_id=”1495523800490-4-10″ icon=”fa-trophy”]

CONSUMIBLES XEROX

Els cartutxos de recanvi d’empreses reconegudes en el mercat, com Xerox, Epson o altres, són una opció molt adequada perquè proveeixen un major rendiment i estalvi, amb el valor afegit dels estàndards de qualitat, confiança i seguretat.

[/verticaltab][/verticaltabs]

Menys despeses de manteniment

Una part important dels problemes pels quals hem de trucar a un servei tècnic són derivats de l’ús de cartutxos no originals, i els problemes de pèrdua de tinta o tòner que poden provocar.

Màxim aprofitament

Imprimiràs correctament des del principi fins al final del producte amb els nostres consumibles originals.

Respectuosos amb el medi ambient

Les empreses no només tenen una infraestructura d’impressió eficient i optimitzada, sinó que també són segures i amigables amb el medi ambient.

Alta qualitat

Obtindràs una major qualitat de les tintes, amb pigments molt bons que donen una major vivesa de colors, amb negres més profunds i colors més vius.

Rapidesa en l'assecat

Disposar de consumibles originals ens garanteix que no ens embrutarem les mans de tinta al manipular

Garantia

Els consumibles originals estan correctament identificats pel seu número de sèrie. Això, permet garantir-los fins que s’esgoti la tinta o arribi la data de fi de garantia.