Suport informàtic

InicioSuport informàtic

OFERIM EL MILLOR SUPORT INTEGRAL EN TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ

L’experiència de Basso en aquest àmbit és molt elevada, doncs, ara ja fa més de 30 anys, es va instal·lar el primer ordinador a l’empresa d’un dels nostres clients.
En l’actualitat tenim al nostre portfoli de producte una gran varietat de solucions.

DEFINICIÓ

Conceptualment parlant es pot entendre com aquella disciplina encarregada de l’estudi de mètodes, processos, tècniques, desenvolupaments i la seva utilització en ordinadors, amb la finalitat d’emmagatzemar, processar i transmetre informació i dades en format digital.

Col·loquialment parlant però, entenem com informàtica tot el que són equips, programes i accessoris destinats a ajudar-nos de qualsevol manera en el nostre treball diari, ja sigui emmagatzemant les nostres dades (servidors), equips per a la introducció de dades, (ordinadors), o accessoris de connectivitat, backup, impressió, etc.

“Deixa que nosaltres ens encarreguem d’oferir-te el nostre millor servei tècnic informàtic”

LA MILLOR QUE PUGUIS ESPERAR

El nostre servei tècnic està preparat per a solucionar qualsevol tipus d’incidència que puguin tenir els teus sistemes informàtics a qualsevol nivell, i comptem amb una àmplia experiència en la matèria.

basso-soporte informatico

Ordenadors

Netbooks, notebooks, equips de sobretaula o WorkStations, qualsevol configuració que necessitis, i sempre amb excel·lent qualitat. Les millors marques del mercat, i també a la teva mida.

Servidors

Els servidors són un element molt important en les empreses. En ells s’acostuma a guardar el valor més preuat de les nostres companyies, i per tant és molt important una acurada elecció.

Xarxes i altres components

En una instal·lació informàtica intervenen infinitat d’accessoris i components. A Basso, et podem proporcionar tot el que necessites per complementar la teva instal·lació.

Renting informàtica

Ens permet tenir sempre el nostre parc informàtic actualitzat. Amb una quota sempre a la teva mida i amb tots els equips, software i accessoris que necessitis. Tot dins de la mateixa quota!

image
https://www.basso.es/wp-content/themes/blake/
https://www.basso.es/ca//
#3691ad
style1
paged
Cargando publicaciones ...
/var/www/vhosts/basso.es/httpdocs/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.basso.es/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Escribe tu email aquí
on
off
ca