OFERIM EL MILLOR SUPORT INTEGRAL EN TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I COMUNICACIÓ

L’experiència de Basso en aquest àmbit és molt elevada, doncs, ara ja fa més de 30 anys, es va instal·lar el primer ordinador a l’empresa d’un dels nostres clients.
En l’actualitat tenim al nostre portfoli de producte una gran varietat de solucions.

[verticaltabs style=”text”][verticaltab title=”Informàtica” tab_id=”1433456716457-0-1″ icon=”fa-trophy”]

DEFINICIÓ

Conceptualment parlant es pot entendre com aquella disciplina encarregada de l’estudi de mètodes, processos, tècniques, desenvolupaments i la seva utilització en ordinadors, amb la finalitat d’emmagatzemar, processar i transmetre informació i dades en format digital.

Col·loquialment parlant però, entenem com informàtica tot el que són equips, programes i accessoris destinats a ajudar-nos de qualsevol manera en el nostre treball diari, ja sigui emmagatzemant les nostres dades (servidors), equips per a la introducció de dades, (ordinadors), o accessoris de connectivitat, backup, impressió, etc.

“Deixa que nosaltres ens encarreguem d’oferir-te el nostre millor servei tècnic informàtic”
[/verticaltab][verticaltab title=”Assistència” tab_id=”1433521581752-4-5″ icon=”fa-trophy”]

LA MILLOR QUE PUGUIS ESPERAR

El nostre servei tècnic està preparat per a solucionar qualsevol tipus d’incidència que puguin tenir els teus sistemes informàtics a qualsevol nivell, i comptem amb una àmplia experiència en la matèria.

[/verticaltab][/verticaltabs]
basso-soporte informatico

Ordenadors

Netbooks, notebooks, equips de sobretaula o WorkStations, qualsevol configuració que necessitis, i sempre amb excel·lent qualitat. Les millors marques del mercat, i també a la teva mida.

Servidors

Els servidors són un element molt important en les empreses. En ells s’acostuma a guardar el valor més preuat de les nostres companyies, i per tant és molt important una acurada elecció.

Xarxes i altres components

En una instal·lació informàtica intervenen infinitat d’accessoris i components. A Basso, et podem proporcionar tot el que necessites per complementar la teva instal·lació.

Renting informàtica

Ens permet tenir sempre el nostre parc informàtic actualitzat. Amb una quota sempre a la teva mida i amb tots els equips, software i accessoris que necessitis. Tot dins de la mateixa quota!