RENDIBILITAT, CONTROL DE COSTOS, SEGURETAT I OPTIMITZACIÓ DE TREBALLS

Si volem proporcionar un bon servei al client, ja no podem vendre equips d’impressió, i parlar-li només de pàgines per minut i bons preus. El que el client necessita és augmentar les prestacions dels seus equips amb solucions de Software Documental.

[verticaltabs style=”text”][verticaltab title=”Rentabilidad” tab_id=”1433456716457-0-1″ icon=”fa-trophy”]

GENERA BENEFICIS

Instal·lem solucions de software que ens permeten conèixer amb tot luxe de detall el parc complet d’equips d’impressió del client, així com els volums de pàgines que s’imprimeixen, els costos d’impressió de cada un d’ells, i ens proporcionen les dades suficients per a poder reconduir, si cal, aquest parc cap a solucions més rentables.

“Introdueix a la teva empresa una solució de gestió de documents que estalviï temps, espai i diners.”
[/verticaltab][verticaltab title=”Control de costos” tab_id=”1433521581752-4-5″ icon=”fa-trophy”]

ECONOMITZAR

Aquestes solucions ens permeten crear unes regles que ens conduiran cap a un estalvi en costos d’impressió. Induir a impressions a doble cara, controlar impressions innecessàries en color i direccionar treballs de grans volums cap als equips amb els costos més baixos de manteniment, són només algunes de les opcions que ens permeten gestionar els softwares destinats al control de costos.

[/verticaltab][verticaltab title=”Seguretat” tab_id=”1495523800490-4-10″ icon=”fa-trophy”]

PROTECCIÓ DE DOCUMENTS

Qui no té a la seva empresa documents que no han de quedar a l’abast de qualsevol? Aquestes impressions que han de ser privades. Ara podràs imprimir-les amb total confidencialitat, ja sigui associant els teus equips a diferents accessoris de hardware com els lectors de targetes de proximitat, reconeixement d’empremtes dactilars, o simplement identificant-nos mitjançant un codi. També podem instal·lar sistemes de prepagament com moneders o targeters, solucions molt utilitzades en llocs públics com escoles i biblioteques, entre altres.

[/verticaltab][verticaltab title=”Optimizació” tab_id=”1496752488145-3-6″ icon=”fa-trophy”]

DIGITALIZACIÓ DOCUMENTAL

Per optimitzar el treball d’una empresa hi ha múltiples opcions, però una de les més efectives actualment consisteix en la utilització de Solucions de Digitalització Documental.

El software de captura, gestió i enrutament documental, ens permet molt més que “escanejar un document”, ja que un cop el tenim digitalitzat, podem processar segons les nostres necessitats.

[/verticaltab][/verticaltabs]

Digitalitzar

Digitalitza qualsevol document i desa’l en un servidor per a la seva posterior localització.

Renombrar

Podràs tornar a escriure el nom del document en el moment de la digitalització per poder identificar-lo millor.

Software OCR

Podràs passar un procés de Software OCR per poder localitzar el document per qualsevol paraula continguda en el seu interior.

Codis d'identificació

Identificaràs mitjançant codi de barres un document per agilitar la captura de dades així com la seva localització.

Conversió de documents

Podràs convertir un document PDF en Word, Excel, o PowerPoint … o al revés.

Distribució

Podràs distribuir el document, fins integrar-lo amb el seu ERP o qualsevol BBDD tipus Microsoft SharePoint, Access, SQL, Oracle, etc.