LES MILLORS ALIANCES

OFERINT PRODUCTES I SERVEIS DE QUALITAT

L’èxit d’una empresa neix de treballar estretament amb els seus socis per desenvolupar solucions i serveis de qualitat que responguin a les necessitats dels clients.

A Basso estem preparats per oferir-te les solucions de TI i impressió més adequadas i t’ho demostrem dia a dia gràcies a bona relació que mantenim amb els nostres partners. Els gestors comercials i l’equip de direcció d’aquestes marques mundials, s’han mostrat sempre molt atents a l’hora d’orientar-nos i ajudar-nos en els canvis tecnològics necessaris per a romandre competitius en qualitat i preu.

ANY 2000

Distribuïdors de Kyocera

ANY 2001

Distribuïdors de Oki

ANY 2010

Distribuïdors de Xerox

ANY 2017

Distribuïdors d’Epson
 • OKI 800X800

  PARTNER

  OKI EXECUTIVE PARTNER

 • XEROX 800X800

  PARTNER

  XEROX AUTHORIZED SERVICE PROVIDERS

 • KYOCERA 800X 800

  PARTNER

  DISTRIBUIDOR AUTORIZADO KYOCERA

 • EPSON

  PARTNER

  DISTRIBUIDOR AUTORIZADO EPSON

CERTIFICATS

ISO 9001

ISO 9001

Any rere any, i amb la finalitat de seguir oferint el millor servei al client, a BASSO renovem la certificació ISO 9001 que ens acredita com una empresa que, d'acord amb la finalitat de l'esmentada certificació, busca proporcionar el major grau de satisfacció al client.

DISTRIBUÏDOR AUTORIZAT KYOCERA

DISTRIBUÏDOR AUTORIZAT KYOCERA

El 18 de gener de l'any 2000, com a conseqüència de la integració de Mita Industrial Co LTD. amb KYOCERA Corporation, va sorgir KYOCERA Mita Corporation. Basso es actualment un dels 63 distribuïdors autoritzats dels que KYOCERA disposa en el territori espanyol.

OKI EXECUTIVE PARTNER

OKI EXECUTIVE PARTNER

L'empresa està catalogada com OKI Executive Partner des de la creació de la figura com a tal, proporcionant Servei Tècnic oficial a la marca, tant dels equips venuts per Basso, com per equips comercialitzats per tercers. Si tens una impressora o mulltifuncional OKI, et podem proporcionar el servei que necessitis.

XEROX AUTHORIZED SERVICE PROVIDERS (ASP)

XEROX AUTHORIZED SERVICE PROVIDERS (ASP)

A finals de l'any 2010, Xerox comença a crear una nova figura dins del seu canal de distribució. Aquesta figura és la que es denomina actualment Xerox Authorized Service Providers o ASP. L'ASP és un distribuïdor multimarca, que a diferència de la cadena del que fins llavors disposava Xerox, compta amb la suficient capacitat com per poder proporcionar Servei Tècnic dels equips que comercialitza.

CERTIFIED AUTOSTORE SILVER PARTNER

CERTIFIED AUTOSTORE SILVER PARTNER

Notable Solutions, Inc, és el proveïdor líder en solucions de captura de continguts escrits i electrònics, i en automatització per a empreses. Fabricant dels productes per a la captura, procés i enrutament de documents, NSI AutoStore, NSI AutoCapture, i NSI WebCapture, és el proveïdor escollit per Basso, per poder proporcionar als seus clients les Solucions Documentals que els permetran optimitzar els seus fluxos de treball.

EPSON BUSINESS IMAGING + PARTNER SILVER

EPSON BUSINESS IMAGING + PARTNER SILVER

L'any 2017, Basso forma part d'EPSON, companyia japonesa fundada el 1942 que destaca pel seu compromís amb el medi ambient en els seus nous equips de tecnologia de tinta que aconsegueixen disminuir de forma dràstica el consum elèctric i l'emissió de CO2 en comparació amb altres tecnologies d'impressió.

DEMANA EL TEU PRESSUPOST ARA!

[contact-form-7 id=”3060″]

UN COP MÉS, GRÀCIES!

Els èxits d’una companyia depenen de diferents factors, però si és possible, un dels més importants són les seves aliances.
[partners scroller=”no” number_per_row=”3″ partners_cats=”colored-logos” number=”6″ inner_border_color=”#ededed”]